Перейти до вмісту

Студенти спеціальності «Прикладна механіка» взяли участь у ХХ Міжнародному промисловому форумі

16-19 листопада 2021 року викладачі кафедри технології машинобудування та студенти 2, 3 та 4 курсів спеціальності 131-Прикладна механіка побували на ХХ Міжнародному промисловому форумі, який проходив у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ).

Міжнародний промисловий форум — найбільша промислова виставка в Україні, яка з 2005 року входить до переліку провідних світових промислових виставок, офіційно сертифікованих та визнаних Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії (UFI), що є найвищим рівнем світового визнання для виставки.

Міжнародний промисловий форум включає в себе спеціалізовані виставки у галузі металообробки, машинобудування та суміжних областей, а також насичену програму науково практичних конференцій, семінарів, презентацій учасників форуму.

Учасниками є провідні промислові підприємства України, близького та далекого зарубіжжя. Щорічно під час форуму презентуються новітні промислові технології, обладнання, інструмент, комплектуючі, послуги.

Під час виставки студенти познайомились із сучасним металорізальним обладнанням, технологічним оснащенням, інструментами, матеріалами, засобами автоматизації та контрольно-вимірювальними приладами зарубіжних та вітчизняних виробників, що є надзвичайно важливим для підготовки висококваліфікованих спеціалістів.

Інформація кафедри технології машинобудування