Перейти до вмісту

Посвята першого курсу студентів “Прикладна механіка” (ОПП “Технології машинобудування”

Шановні студенти-першокурсники спеціальності «Прикладна механіка»,викладацький та навчально-допоміжний персонал кафедри «»Технологія машинобудування» радо вітають вас зі святом 1 вересня, початком вашого першого студентського навчального року та запрошуємо до навчання.

Початок нового навчального року – це час сподівань та перспектив. Бажаємо, щоб цей рік став для вас став роком нових навчальних та творчих реалізацій, яскравих, незабутніх вражень та унікальних відкриттів. Успіхів вам, натхнення та міцного здоров’я! Не забувайте, що ваша освіта – визначний аспект для майбутнього вдалого працевлаштування. Навчайтесь, рухайтесь, мрійте, реалізуйтесь, а ми вам в цьому допоможемо та підтримаємо!

Досвідчені та професійні професори, доценти, старші викладачі та асистенти  нашої кафедри постійно підвищують свою кваліфікацію, займаються науково-дослідною роботою та самовдосконаленнямдля забезпечення навчального процесу.

Лекційні аудиторії, лабораторії, спеціалізовані кабінети, університетська бібліотека, спортивний корпус відкриті для забезпечення вас професійними знаннями та уміннями, сприятимуть розвитку та реалізації ваших творчих ідей та спортивних досягнень.

Сьогодні, 1 вересня 2023 року в актовій залі Хмельницького національного університету відбулася святкова посвята студентів першого курсу. Вітальна промова ректора університету Сергія Матюха, музичні та танцювальні номери створили неповторну атмосферу студентського свята.

Першокурсники зустрілися з завідувачем кафедри «Технологія машинобудування» Віталієм Ткачуком та кураторами груп першого курсу Ольгою Романішиною та Марією Костюк. В ході зустрічі Віталій Ткачук привітав першокурсників із святом та ознайомив студентів з безпековими діями під час можливих повітряних тривог, питаннями організації навчального процесу в Хмельницькому національному університеті, реєстрації в електронному університеті та інші. Студенти відвідали аудиторії кафедри та отримали інформацію про розташування інших навчальних корпусів та приміщень. Зустріч була змістовною, пізнавальною, цікавою та залишила приємні враження.